Política

Àngel Ros no anirà a la Via Catalana mentre es reivindiqui només la independència

L'alcalde de Lleida i dirigent del PSC defensa que cal fer “esforços per sumar” i visualitzar que “hi ha un objectiu clar que és el dret a decidir, que no està assolit

Considera que el lema és “una pèrdua d'oportunitat no focalitzar la cadena catalana en el dret a decidir

L'alcalde de Lleida i dirigent del PSC, Àngel Ros, ha assegurat aquest dimecres que no anirà a la Via Catalana que impulsa l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) mentre l'objectiu que es persegueixi sigui la independència de Catalunya i no el dret a decidir. “Crec que hem de fer esforços per sumar, perquè es visualitzi que hi ha un objectiu clar que és el dret a decidir, que no està assolit”, ha assenyalat Àngel Ros en una entrevista a RAC1. En aquest sentit, el dirigent socialista s'ha mostrat convençut que és “una pèrdua d'oportunitat” que aquest Onze de Setembre no es focalitzi la reivindicació el dret a decidir. Alhora, ha afirmat que “queden dies” per tal de “sumar els que estem recolzant aquest dret”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.