Política

Noves tecnologies

Tots els detalls de la cadena al telèfon mòbil

L'organització enviarà missatges generals o per trams als participants a través del dispositiu per avisar sobre incidències o canvis urgents

Els usuaris podran penjar fotos al web i trobaran una mapa del recorregut

Els mapes del recorregut de la cadena humana, els missatges d'urgència de l'ANC als participants, un sistema per penjar fotos tram a tram o instruccions sobre com poder arribar al lloc corresponent per la ruta més ràpida amb vehicle propi amb un mapa geolocalitzat. Tot això forma part de la nova aplicació per a mòbils que l'ANC ha preparat per la Via Catalana del proper Onze de Setembre. L'aplicació, que es pot buscar amb el nom de Via Catalana pel sistema Android, ja s'ha començat a descarregar, i la d'Iphone es podrà baixar avui o demà.

Aquesta tecnologia també permet a qui se la baixi de consultar informacions de servei, com un calendari amb els propers assajos de la cadena humana a tot el món o les recomanacions bàsiques per a una assistència a la cadena sense incidències. Segons Josep Albertí, l'encarregat de coordinar les aplicacions i el web de la Via Catalana, un dels punts forts és el servei de missatgeria que permetrà que els organitzadors i els coordinadors dels diferents trams de la Via Catalana puguin enviar missatges informatius a tots aquells participants que s'hagin descarregat l'aplicació. Aquest servei estarà activat tant els dies previs a la Diada com el mateix dia a la tarda.

L'aplicació, que és gratuïta, està desenvolupada per Javajan i disposa d'un botó per publicar fotografies per així ajudar a crear una cadena amb cadascuna de les fotos que es facin mitjançant l'aplicació que es podrà veure després des del web. “Com més fotos s'hagin pujat, més complet quedarà el mapa”, asseguren els programadors de l'aplicació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.