Política

Mas: “Si som on som és perquè les terceres vies no han funcionat”

El president de la Generalitat reitera en resposta a Navarro i en referència a Duran que el camí a seguir és la consulta en la segona jornada del debat de política general al Parlament

Demana al PSC i al PSOE que concretin per escrit la reforma de la Constitució i els recorda que l'última tercera via va ser l'Estatut i “no va funcionar”

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha avisat el primer secretari del PSC, Pere Navarro, i també el president d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, que Catalunya és on és perquè sempre ha intentat terceres vies i mai no han funcionat. “No els dic que no a les terceres vies, però resulta que la tercera via és el que hem fet sempre, i si som on som és perquè les terceres vies no han funcionat. Perquè si haguessin funcionat ara i fa anys, no seríem on som”, ha argumentat en la seva rèplica a Navarro.

Mas ha instat el PSC i el PSOE a que concretin de forma escrita una reforma de la Constitució, encara que ha advertit que l'última “tercera via” va ser l'Estatut i va ser una aposta que “no va funcionar”.

Després que el socialista apel·lés al pacte, Mas li ha replicat que és el PSC qui no vol arribar a acords, i ha recordat que els socialistes bascos donen suport al concert i no ho fan els catalans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.