Política

política municipal

L'alcalde de Vidreres vol aspirar a la reelecció

Jordi Camps anuncia la intenció de tornar a encapçalar la llista electoral de CiU

“Un té ganes de fer coses”, diu

Jordi Camps (CiU), alcalde de Vidreres, es vol tornar a presentar a les eleccions. Malgrat les polèmiques en què s'ha vist immers en els dos anys que fa que ocupa el càrrec, el batlle vol tornar encapçalar la llista de CiU a les eleccions del 2015. En declaracions en el programa Parlem-ne de Televisió de Girona va afirmar: “Un té ganes de fer coses, un vol tirar endavant el poble. Vidreres estava adormit, és un diamant en brut que hem d'anar polint pel que pot ser realment”. Camps durant l'entrevista també va admetre haver-se plantejat la dimissió. “En tres mesos penses moltes coses”, va dir, tot i que va assegurar que havia notat el suport del partit tant en l'àmbit local, com en el comarcal, el de la demarcació i, fins i tot, el nacional. “He rebut trucades de suport del partit de Barcelona”, va dir.

Ple aquest migdia

El ple extraordinari forçat per l'oposició per debatre el mal ús del registre municipal per part de l'alcalde i qüestions relatives a la polèmica de l'aigua es farà aquest migdia. Va ser convocat pel secretari, ja que l'alcalde s'hi va negar.

Presa de possessió del nou regidor

La vida política a Vidreres es va recuperant de mica en mica després de l'important sotrac viscut després de l'estiu. A la sortida de VsT-ERC del govern local s'hi va afegir la dimissió de Genoveva Mor, la tercera regidora de CiU que abandona la formació. Coincidint amb el ple extraordinari d'avui, prendrà possessió el seu substitut, Francesc Baltrons. Pel que fa al segon partit del ple, també s'avançarà en la resolució de les fugues pròpies. En la mateixa sessió es formalitzarà la renúncia d'Elisabeth Bosch, que fa un any va abandonar el PSC i va ser des d'aleshores regidora no adscrita. Un cop formalitzada la renúncia, s'iniciarà el procés perquè Anna Blaya sigui regidora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia