Política

El govern espanyol evita valorar la interlocutòria del jutge Ruz sobre la comptabilitat ‘B' al PP

La portaveu de l'executiu es limita a manifestar el seu “respecte” a les decisions judicials

Sáenz de Santamaria confirma que el govern treballa en una Llei de control econòmic i financer dels partits polítics

La vicepresidenta i portaveu del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha evitat valorar la interlocutòria en què el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz veu confirmada l'existència d'una comptabilitat paral·lela o B al Partit Popular (PP).

A la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, celebrada poc després que d'haver-se fet públic l'escrit del jutge, la portaveu s'ha limitat a expressar el seu respecte per les decisions judicials.

Això no obstant, ha destacat t que el govern treballa en un “paquet” de mesures de “regeneració democràtica” dins el qual hi ha la Llei de control econòmic-financer dels partits polítics.

Ruz ha confirmat aquest divendres en una interlocutòria l'existència “a nivell indiciari” d'una “certa corrent financera de cobraments i pagaments” al PP que s'hauria utilitzat per pagar les obres de remodelació de la seu del partit a Madrid, entre els anys 2005 i 2011.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia