Política

L'ANC aposta per una pregunta clara per a la consulta: “Vol que Catalunya sigui un estat independent?”

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) fa pública quina pregunta vol per a la consulta sobiranista

El secretariat insisteix que la data hauria de ser, preferentment, abans del 31 de maig del 2014

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet públic aquest dissabte quina pregunta voldria per a la consulta sobiranista. Aposta per una fórmula clara i concisa sense incloure l'opció federal: “Vol que Catalunya sigui un estat independent?”

En un acte a Seva, la presidenta, Carme Forcadell, ha llegit l'anomenada Declaració de novembre, redactada pel secretariat de l'Assemblea, i ha insistit que aquesta consulta “ha de tenir lloc el més aviat possible, preferentment abans del 31 de maig del 2014” i que s'hauria de fer en el moment en què es concreti la legislació catalana. En aquest sentit, des de l'Assemblea Nacional també s'ha advertit que la petició al Congrés no pot servir d'excusa per demorar el procés

L'ANC també ha reclamat unitat als partits, institucions i ciutadania, ja que consideren que és “la millor eina davant dels intents permanents dels aparells de l'Estat espanyol de torpedinar el procés i per defensar les institucions en cas de dissolució o intervenció de la Generalitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia