Política

Camacho denuncia la “censura i la caça de bruixes” del govern i del CAC contra 13TV i Intereconomía

La líder popular parla de “persecució” per part de la Generalitat als dos canals que defensen la unitat d'Espanya

Torna a demanar la supressió del Consell de l'Audiovisual de Catalunya per ser un òrgan “incompetent i que fa de corretja de transmissió de la voluntat política del govern”

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha acusat el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) de practicar la “caça de bruixes” amb 13TV i Intereconomía TV. En roda de premsa al Senat, Sánchez-Camacho s'ha referit a l'informe del CAC encarregat per la Generalitat on es detecten comparacions entre el procés i el nazisme. Després de recordar que el PPC ja va demanar dimarts la supressió del CAC per ser un òrgan “incompetent i que fa de corretja de transmissió de la voluntat política del govern”, la líder popular ha reivindicat la llibertat d'expressió i ha retret al govern que “censuri” i “persegueixi” mitjans que aposten per la unitat d'Espanya.

Sánchez-Camacho també ha aprofitat per recordar que el conseller del CAC proposat pel PPC, Daniel Sirera (expresident dels populars catalans), va emetre un vot particular i va votar en contra de l'informe encarregat per la Generalitat, que “va utilitzar el CAC per anar en contra de la llibertat d'expressió de mitjans de comunicació que no estan a favor del procés independentista”.

“Vull recordar al govern que no es pot realitzar una censura de la premsa, i que els mitjans que impulsen la llibertat d'expressió i la idea de la vertebració i la cohesió d'Espanya no tenen per què patir una caça de bruixes i una persecució”, ha denunciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia