Política

Independència esotèrica

Quatre vidents fan un pronòstic sobre la consulta i coincideixen que el referèndum es portarà a terme l'any vinent i que guanyarà l'opció sobiranista

Tres d'ells vaticinen que el trencament de l'Estat serà el 2017

Ha arribat una prova definitiva per als més escèptics amb el procés sobiranista. Com a consulta alternativa, un grup de vidents van emprar ahir els seus poders sobrenaturals per esbrinar, entre altres coses, si el referèndum se celebrarà i si la independència de Catalunya serà una realitat. La resposta va ser majoritàriament positiva.

L'astròleg Jesús Gabriel, l'experta en cartomància Maria del Mar Tort i les vidents Iris i Rossana es van reunir a la fira Magic Internacional per respondre a un seguit de preguntes relacionades amb el 2014, i en què es van tractar temes de política i esports. Per facilitar la tasca dels endevins i per afavorir la seva concentració, es van disposar elements d'atrezzo, com ara una estelada, la bandera del Barça i la del Real Madrid o la fotografia del rei d'Espanya.

Els ponents van demostrar els seus poders a l'hora de determinar les respostes. La vident Rossana va assegurar que la consulta se celebraria a finals del 2014 o a principis del 2015, “impulsada per Junqueras”, i va datar la separació d'Espanya pel 2017. La vident Iris va veure a la seva bola de vidre que la pregunta es faria el 2015, però que el seu resultat, tot i que va vaticinar que serà positiu, no es respectaria a causa dels impediments que posarà el govern espanyol, cosa que ajornarà el procés. Jesús Gabriel va consultar els astres. Hi va veure que la data de la consulta seria el 2014, que la ideal, astrològicament, seria el 6 de juliol i que la independència s'assolirà. A Maria del Mar Tort, les cartes li van revelar que la consulta se celebraria durant l'octubre del 2014 i que poc més del 50% de la població votaria pel sí. No és la primera vegada que s'empren tècniques esotèriques per respondre a aquestes qüestions: el director de la fira, Sebastià d'Arbó, va assegurar que un “càrrec de la Generalitat” –que no va revelar– va consultar els astres sobre la independència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.