Política

Buscant el PSC

Crítiques i referències constants als socialistes durant tot l'acte d'ERC

Hi van assistir Maragall, Comín i Mohedano

Les referències al PSC durant tota la festa d'ERC van ser constants. Crítiques a Pere Navarro, als federalistes i als partidaris de la tercera via. Tot això s'ho miraven des de les primeres files de l'auditori del Fòrum antics diputats del PSC com ara Ernest Maragall (fundador del partit Nova Esquerra Catalana), Antoni Comín (impulsor de l'associació Socialisme, Catalunya i Llibertat) i dirigents del sector crític socialista Avancem, com Fabián Mohedano i la regidora de Girona Glòria Plana. Totes les intervencions van demanar als de Pere Navarro, que just avui celebren un tens consell nacional, que no es despengin del suport al dret a decidir que ja van donar en el seu programa electoral. ERC havia convidat diversos dirigents i exdiputats del PSC segurament per furgar la ferida dels socialistes. El dirigent d'Avancem, Fabián Mohedano, va reconèixer que Junqueras “havia practicat en el seu discurs la generositat i la pedagogia que reclama el procés”.

Un dels artistes convidats, el productor Josep Maria Mainat, que va reconèixer haver simpatitzat en el passat amb el PSC, va demanar als socialistes que es mantinguessin dins del suport a la consulta. “Em va saber greu que a la fotografia de l'acord no hi hagués cap membre del PSC”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia