Política

Mas: “Si les lleis fossin lleis sense cap esperit, les dones no votarien i els esclaus seguirien sent esclaus”

El president del govern no preveu eleccions anticipades i retreu a l'espanyol que se “salti a la torera” la carta on va prometre diàleg

Artur Mas recomana a Alícia Sánchez-Camacho que aprofiti el Nadal per “recuperar el sentit autènticament democràtic”

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat per enèsima vegada al PP que no utilitzi les lleis com un “dic de contenció” i permetin que el poble català pugui votar. “Si les lleis fossin només lleis sense cap esperit, les dones no votarien i els esclaus seguirien sent esclaus”, ha subratllat en resposta a la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, a qui ha demanat que aprofiti el Nadal per fer “recolliment interior” i així “recuperar el sentit autènticament democràtic”.

Mas, que no preveu eleccions anticipades en cas de no poder realitzar la consulta, ha recriminat al seu homòleg espanyol que “se salti a la torera” la carta de fa uns mesos on es va comprometre a dialogar. “El senyor Rajoy ens va enviar una carta on deia que sempre tindria les portes obertes al diàleg. Ara, quan la majoria del Parlament acorda data i pregunta, ens diu que res de diàleg. Quin valor tenen els escrits de Rajoy?”, ha reflexionat Mas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia