Política

política municipal

Romà Codina no es presentarà a la reelecció a l'alcaldia de Lloret

El batlle anuncia a la militància de CiU la seva intenció d'abandonar la política municipal a final de mandat, l'any vinent

Es compromet a estar al “200%” fins que es produeixi el relleu al govern

Romà Codina ha rebutjat tornar a encapçalar la llista electoral de CiU i no es presentarà, per tant, a la reelecció com a alcalde de Lloret de Mar. Codina ho va anunciar anit en una assemblea de militants. La direcció de CiU va proposar pels volts de Nadal a Codina l'opció de tornar a encapçalar la llista electoral. Després d'alguns mesos meditant-hi, Codina ho ha declinat perquè considera que ja ha complert una etapa i que ha de facilitar un relleu generacional.

Codina és alcalde des del 2011, si bé ja va ser regidor de govern en els dos mandats anteriors. En el primer (2003-2007) va ser el responsable de la regidoria de Benestar i Família, que es va crear aleshores. I en el segon (2007-2011) va liderar la de Noves Infraestructures (el teatre, la Casa de Cultura i l'inici de la piscina van ser alguns dels projectes d'aquell mandat).

La federació haurà d'iniciar ara el procés per escollir el nou cap de llista a les eleccions municipals de l'any vinent. Codina, que seguirà al “200%” fins a final de mandat, va anunciar també que tampoc repetirà com a regidor i, per tant, un cop acabat el mandat, es retirarà de la política municipal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia