Política

Agafar múscul per a la consulta

ERC llança una campanya per les xarxes socials per captar nous militants i simpatitzants aprofitant la victòria de les europees

Els republicans tenen 8.000 afiliats

Aprofitant l'embranzida per la victòria a les eleccions europees, ERC ha iniciat una campanya 2.0 a les xarxes socials per intentar captar més militants i simpatitzants. A hores d'ara, els republicans tenen prop de 8.000 afiliats. “Necessitem agafar múscul com a partit perquè vénen cites molt importants, com ara la consulta, les eleccions municipals i les catalanes”, explica el secretari general adjunt, Lluís Salvadó.

Al web del partit també es fa una crida en què es destaca: “Ara és el moment de sumar per fer història el proper 9 de novembre. Per tots els qui vindran, per tots els qui ens han precedit i per tots els qui treballen i s'esforcen dia a dia per fer-ho possible. Cal la implicació i la participació de tothom.” Salvadó recorda que els interessats han d'omplir un formulari i després responsables de l'organització es posaran en contacte amb ells per veure quina és la millor forma de col·laborar plegats. Aquest és el primer cop que els d'Oriol Junqueras utilitzen l'eina d'internet per bastir un projecte d'aquestes característiques.

La idea és continuar potenciant el format 2.0, tal com ja van fer en la campanya electoral de les europeus. Llavors, fins i tot, van habilitar un número de telèfon mòbil amb Whatsapp incorporat perquè els ciutadans enviessin suggeriments al candidat Josep-Maria Terricabras.

Projectes compartits

Els republicans van llançar la campanya d'afiliació just l'endemà de guanyar els comicis. El repte és mantenir viva la flama dels més de 594.000 votants que els van donar suport en el 25-M. “Després d'unes eleccions sempre és un bon moment per fer aquest tipus d'iniciatives. Durant un mes hem captat l'atenció dels electors i ara volem que aquesta bona sintonia pugui continuar”, hi afegeix Salvadó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia