Política

Més de 14.000 persones s'han ofert per al 9-N

Des del govern celebren la resposta i recorden que calen 20.000 voluntaris

Un total de 14.006 persones s'havien inscrit, fins ahir a les set de la tarda, com a voluntaris per
col·laborar en la jornada del 9-N, segons dades del Departament de Governació. Era la xifra quan havien passat poc més de vint-i-quatre hores d'ençà que l'executiu va posar en marxa el formulari per inscriure's, divendres al migdia.

El govern de la Generalitat ha calculat que necessita uns 20.000 voluntaris –uns 3.000 d'ells, funcionaris– per tirar endavant la jornada del 9-N en la qual es preveu que hi hagi uns 600 punts de votació oberts amb 6.000 meses per dipositar la papereta. Des de l'executiu, celebraven la resposta de la ciutadania.

La participació com a voluntari en la convocatòria no té compensació econòmica ni dóna dret a cap permís laboral. Els requisits per poder-ho fer són tenir com a mínim setze anys i el graduat escolar
i disposar d'un telèfon mòbil que estigui operatiu
durant tota la jornada.
Entre les tasques que hauran de fer figura la d'identificar i registrar els participants en el 9-N, anotar les dades dels participants i fer el recompte de paperetes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia