Política

Esteve i Elisenda Pérez, de Calonge, marxen del PSC

Tots dos continuaran fent equip amb el seu grup, malgrat que constaran com a no adscrits

El pressupost es va aprovar ahir amb els 'si' de CiU, ERc i PP

En el ple d'ahir, l'exalcalde Antoni Esteve i la regidora Elisenda Pérez, que en els darrers mesos havia exercit com a portaveu provisional del PSC, van fer pública les seves decisions de no continuar formant part del partit. Tot i això, han expressat el compromís de continuar formant part del grup municipal al consistori fins a final de mandat, al costat de Francisco Fàbrega, Mercè Orduña i Imma Sánchez, de qui va afirmar Pérez, “continuen sent els companys de grup”. A la pràctica, ells dos seran no adscrits.

El distanciament d'Esteve respecte a les posicions defensades per la direcció en els darrers mesos era notori, i de fet van ser un dels motius de pes per a la seva renúncia al càrrec de portaveu al maig passat. Pel que fa a futurs caps de llista, Pérez –que sonava com a hipotètica alcaldable– no descartava ahir que, tot i haver plegat del PSC, continuï vinculada a la política calongina.

Tant Esteva com Pérez van remarcar durant el seu anunci fet al ple que ahir per ells no era “un bon dia” i van emocionar-se, sobretot Esteve, en el seu comiat. L'exalcalde va admetre que el seu feeling amb el PSC ja va acabar “fa dies” i va concloure que els millors moments de la seva relació amb el partit els havia tingut en l'etapa de Pasqual Maragall.Va assegurar que no continuarà en la política activa tot i que va confirmar que formaria part “d'algun” dels moviments d'esquerres -”encara no tinc decidit quin” i va assegurar,a més, que s'hi afiliaria. Respecte a l'actual PSC, Esteve descriure ben gràficament: “Les declaracions de Navarro i d'Iceta han estat la gota que ha vessat el got” i va fer entendre que la postura del PSC amb 9N li ha acabat la paciència.

El pressupost, aprovat

El pressupost per al 2015 es va aprovar ahir amb els vots favorables del 7 regidors de CiU, els 2 d'ERC i el del PP, amb l'abstenció del 5 regidors ahir encara del PSC i el 'no' dels edils de Compromís per Calonge i Snt Antoni i el de Sant Antoni Independent.

LA XIFRA

28
anys.
Antoni Esteve, alcalde des del 16 de juny del 2007 al 25 de març del 2008, van entrar en política l'any 1986.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia