Política

Un humorista blanenc, imputat per un esquetx del PP

Es va emetre a La Tuerka TV, vinculada a Podemos, i l'ha denunciat l'associació Dignidad y Justicia

Facu Díaz, un humorista blanenc, ha estat imputat per l'Audiancia Nacional per un esquetx en què fa una paròdia de la corrupció al PP al seu programa de televisió La Tuerka TV. En aquesta paròdia, Díaz apareix encaputxat rere una taula, amb un retrat de Francisco Granados al seu costat, i anuncia “el cessament de l'activitat armada del PP” pels seus múltiples casos de corrupció. L'esquetx, que dura uns tres minuts, va ser denunciat per l'associació de víctimes del terrorisme Dignidad y Justicia, que el considera “clarament ofensiu i humiliant”.

Facu Díaz va explicar que es va assabentar de la querella “per telèfon”. “Es veu que no m'han pogut localitzar al meu domicili perquè feia vacances, i estic citat dijous que ve per declarar com a imputat”, va explicar Díaz, que és militant d'EUiA i ha format part de les llistes municipals de l'agrupació a Blanes. Díaz treballa a La Tuerka TV des de fa un any, quan va començar fent reportatges i peces d'humor en el programa que presenta el líder de Podemos, Pablo Iglesias, i actualment dirigeix i presenta el seu propi informatiu satíric. Díaz troba “molt exagerat” que l'hagin denunciat per l'esquetx. “Considero que pot agradar o no, però no crec que n'hi hagi per portar-ho al jutjat, no es fa per ferir ningú, algú s'ho ha pres massa seriosament”, va manifestar l'humorista blanenc.

LA FRASE

Considero que pot agradar o no, però no crec que n'hi hagi per portar-ho al jutjat, algú s'ho ha pres massa seriosament
Facu Díaz
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia