Política

Berloso cau al 10 i Sánchez serà el 9 de CiU a Girona

Cunyat passarà a tancar la llista i deixa lloc al director de l'escola de Vila-roja

La metgessa Eva Palau ocupa el 7

L'actual regidor Eduard Berloso passarà a ocupar el número deu de la llista de CiU a la ciutat de Girona, mentre que el director de l'escola de Vila-roja, Cristóbal Sánchez, ocuparà el número nou, que deixa vacant la regidora Coralí Cunyat, que tancarà la candidatura en el número 25.

Aquestes són les principals novetats de la llista de CiU a Girona, que ahir es va fer pública, un cop l'agrupació local la va ratificar dijous al vespre al centre cívic del Barri Vell de Girona. Una de les cares noves entre els primers llocs de la candidatura és la de la metgessa, exdiputada al Parlament i afiliada a Unió des de finals dels anys 80, Eva Palau, que agafa galons en situar-se en el número set, com a segona plaça que ha designat Unió Democràtica de Catalunya. L'altra novetat destacada és la presència de Sánchez, independent, que fa quatre anys anava a la candidatura d'ICV com a número tretze. Aquest pedagog ocupa el lloc que tenia el 2011 Coralí Cunyat, que serà mare d'aquí a uns mesos i que Carles Puigdemont voldria designar com a directora de la Fira de Girona i el Palau de Congressos, si es mantenen al govern.

Continuïtat de base

La continuïtat és la nota predominant de la llista que encapçala Carles Puigdemont per repetir la victòria històrica que va obtenir el 2011. Isabel Muradàs, d'Unió, ocupa el número dos, en el lloc del defenestrat Jordi Fàbrega, mentre que Marta Madrenas (3), Maria Àngels Planas (4) i Carles Ribas (5) mantenen posició. En el sis, Avancem situa la primera persona en la figura de la regidora exsocialista Glòria Plana. Alcalà manté el número vuit d'ara fa quatre anys, mentre que el director d'Agricultura de la Generalitat a Girona, Vicenç Estanyol, ocupa l'onze, i l'agent de viatges Marta Cullell, el dotze. En el tretze se situa el primer nom de Reagrupament, l'actual regidor Carles Bonaventura. En el número 14 trobem Gemma Martínez, designada per Avancem; Albert Colomer, d'Unió, és el 15. Puigdemont considera que amb aquesta llista “el govern de Girona estarà en bones mans”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia