Política

política

Iceta es presentarà per ser primer secretari i candidat del PSC

El líder del PSC, Miquel Iceta, té la intenció de repetir com a primer secretari del partit i com a candidat a la presidència de la Generalitat. Així ho va assegurar en una entrevista a Efe, en què va recalcar que pretén impulsar una “renovació” en la direcció del partit i que, per això, compta “sens dubte”, amb l'alcaldessa Núria Parlon. A partir d'aquest congrés, que es farà entre el 4 i el 6 de novembre, el PSC haurà d'obrir una “renovació de cares i dels seus plantejaments” i haurà d'“ampliar el seu espai polític”, va remarcar. En aquest procés, Iceta va assegurar que compta amb “tothom” i “particularment amb la gent que representa les apostes més sòlides de futur del socialisme català”.

Caldrà veure els passos de Parlon, que surt a totes les travesses per disputar el lideratge del partit a Iceta. Sobre una possible bicefàlia al capdavant dels socialistes, com fa mesos va suggerir la mateixa Parlon, Iceta va respondre que “ningú pot dir quina estructura tindrà la comissió executiva” perquè això pertoca al congrés decidir-ho. Això sí, vol propiciar “un debat obert, sense restriccions”, fent referència a la polèmica generada per la inclusió, en la ponència marc, de la via canadenca per convocar un referèndum en cas que fracassés una reforma de la Constitució a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia