El Temps

Pluges abundants al litoral nord

Durant tota la jornada el cel estarà molt ennuvolat o cobert, amb nuvolositat més abundants i compacta al litoral, al prelitoral i a la meitat est. Al quadrant nord-est s'esperen precipitacions febles o moderades al llarg del dia, si bé localment poden ser fortes. Podran anar acompanyades de tempesta i de calabruix o neu granulada. Acumularan quantitats de precipitació entre abundants i molt abundants, i és possible que siguin extremadament abundants (més de 100 mm en 24 hores) al litoral i al prelitoral nord. La cota de neu baixarà de matinada fins al voltant de 400 metres, a partir de mig matí, però tendirà a pujar i se situarà al voltant dels 800 metres. A la resta del país s'esperen precipitacions disperses al llarg del dia, sobretot al litoral i prelitoral.

La mar: Es manté l'avís de perill molt alt per l'estat de la mar al llarg del litoral català.

Demà: S'esperen precipitacions al litoral, al prelitoral i a la meitat est. Seran d'intensitat feble o localment moderada. A la resta del país és probable que hi hagi algunes precipitacions febles i intermitents. A partir de mitja tarda, però, les precipitacions tendiran a minvar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia