El Temps

Possibilitat de neu al nord-est al vespre

La nuvolositat disminuirà durant el matí i quedarà serè o poc ennuvolat al migdia. Tot i això, hi haurà intervals de núvols baixos al quadrant nord-est i al vessant nord del Pirineu al llarg de la jornada. A la tarda i al vespre s’espera algun ruixat feble, dispers i minso a l’interior del quadrant nord-est, que podria ser de neu gairebé fins a la costa. No es descarta alguna nevada feble, dispersa i minsa al vessant nord del Pirineu al llarg de la jornada. La temperatura mínima serà semblant a l’Empordà i al terç sud i baixarà entre moderadament i notablement a la resta, mentre que la màxima es mantindrà similar o pujarà lleugerament.

La mar: Maregassa al nord del cap de Creus i de forta maror a maror a la resta.

Demà: Augment de la nuvolositat fins a quedar entre mig i molt ennuvolat al migdia en general. A partir de mitja tarda la nuvolositat tendirà a minvar de nord a sud. S’espera algun ruixat dispers, feble i minso en punts del litoral i prelitoral central i sud, així com en zones de la Catalunya Central. La cota de neu estarà al voltant dels 400 metres, localment més baixa. Les temperatures, tant les mínimes com les màximes, quedaran lleugerament més baixes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia