Educació

EDUCACIÓ

Protesta contra l'horari partit a l'IES Hostalric

Els pares es manifesten davant d'Educació a Barcelona i afirmen que s'ha compromès a revisar el nou horari

Una quarantena de pares i mares d'alumnes de l'institut Vescomtat de Cabrera d'Hostalric es van manifestar ahir davant del Departament d'Educació a Barcelona per reclamar la continuació de l'horari intensiu al centre.

El nou horari partit obliga els alumnes a dinar a les instal·lacions per després poder fer classe a la tarda, un fet al qual s'han oposat els pares, ja que afirmen que el nou horari genera complicacions “de menjador i de transport escolar”.

Els representants dels pares es van reunir ahir amb la directora d'atenció a la comunitat educativa, Isabel Darder. Un portaveu de l'AMPA va explicar que, tot i que no ha canviat res, el viatge ha estat valorat de manera positiva. “Hem arrencat el compromís de tornar a parlar del tema d'aquí a un mes per veure quines afectacions ha provocat la supressió de l'horari intensiu”.

L'institut Vescomtat de Cabrera d'Hostalric va començar el curs escolar el dia 15, una setmana més tard del que tocava, en protesta pel canvi d'horari al centre. Els pares van decidir finalment que els seus fills tornessin a les aules per no perjudicar la seva formació. Al final del curs passat ja van portar a terme diferents protestes al municipi per reclamar que el Departament d'Educació no canviés l'horari.

Tot i la represa de la normalitat escolar, els pares continuen amb les reivindicacions per intentar variar l'horari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.