Societat

tecnologia

Apple obrirà una botiga a la plaça Catalunya

Pagarà 3,8 milions d'euros anuals pel local

Segona botiga a Barcelona

Els fans d'Apple estan d'enhorabona. La companyia presidida per Steve Jobbs desembarcarà al centre de Barcelona en menys d'un mes. La segona botiga d'Apple a la ciutat –la primera es va obrir fa un mes a La Maquinista– estarà situada en un local de 2.500 metres quadrats a la cantonada del passeig de Gràcia amb la plaça Catalunya. Apple està en procés d'expansió a Europa, on en els darrers anys ha obert 30 locals Apple Store.

La companyia nord-americana ha llogat els baixos del local que havia estat l'antiga seu de Banesto a Barcelona. Ha signat un contracte de deu anys a raó de 3,8 milions d'euros anuals. El local és propietat de la família valenciana De Andrés, que el va adquirir el juny passat per 53 milions d'euros, la meitat del que n'havia pagat una altra immobiliària pocs anys abans.

De fet, el local ha canviat de mans cinc vegades en els darrers set anys sense que s'hi hagi pogut obrir cap negoci per les altes pretensions a l'hora de llogar-lo. A més a més, en les darreres setmanes el local ha estat ocupat per un col·lectiu antisistema per fer una crida a la vaga general de demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.