Economia

Álvarez: “El dret a no fer vaga no existeix”

El secretari general d'UGT defensa el treball dels piquets “dissuasius”

Josep Maria Álvarez considera que gran part de les persones que acudeixen avui a la feina ho fan coaccionades pels seus caps

El secretari general d'UGT, Josep Maria Álvarez, ha afirmat aquest dimecres que “el dret a no fer vaga no existeix”. En aquest sentit, ha considerat que l'interès de la majoria dels treballadors sempre està per sobre de la voluntat “dels grans i petits empresaris”.

D'aquesta manera, Álvarez ha defensat el treball dels piquets “dissuasius”, i ha subratllat que la lluita de la massa “obrera” ha servit al llarg de la història per millorar els drets dels treballadors.

El sindicalista ha assegurat que tot i que “també hi ha gent que no està d'acord amb la vaga”, la majoria de persones que acudeixen aquest dimecres a treballar ho fan coaccionades pels seus caps, ja sigui en grans o petites empreses.

Sobre els taxistes que durant la matinada sortien pels carrer de Barcelona, ha apuntat que “la majoria són immigrants coaccionats pels seus caps”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.