cultura

cultura

Badalona ret homenatge a Raimon amb un concert de cant coral multitudinari

Més de 400 cantaires i la Banda Simfònica de Badalona actuaran demà al pavelló de la Plana

A l'exterior hi haurà una pantalla gegant i cadires

Badalona s'afegeix a la celebració del cinquantè aniversari de la cançó Al Vent amb l'estrena de Tribut a Raimon, una adaptació del compositor Salvador Brotons que recull algunes de les cançons més representatives de Raimon arranjades per ser interpretades per banda i cors. La peça es podrà sentir en un concert que es farà demà a la tarda a la Plana, on actuaran més de 400 cantaires de la Federació de Cors de Clavé i de la Federació Catalana d'Entitats Corals, acompanyats de la Banda Simfònica de Badalona, dirigida per Manel Barea. L'espectacle inclourà la interpretació de la peça Baetulo, composada pel músic badaloní Miquel Arrué, que fa un repàs per la història de Badalona. També es presentarà per primer cop a Catalunya, en versió cantada l'obra Cançons de mare, del compositor valencià Rafael Talens, i es podrà sentit un altre cop la sardana Badalona 2010, composada per Salvador Brotons i que es va estrenar fa dues setmanes a l'aplec badaloní.

L'acte és una de les cites culturals més destacades del calendari de tardor de la Capital de la Cultura Catalana i un dels més participatius, ja que aplegarà, a més dels cantaires arribats de diferents punts de Catalunya, un centenar de músics de la banda i les corals de la Plataforma de la Gent Gran de Badalona, que actuaran a les sis de la tarda com a pròleg de l'homenatge a Raimon. Sembla ser que el cantautor de Xàtiva no podrà ser-hi per problemes d'agenda, però s'ha confirmat la presència de Lloll Bertran, que actuarà en l'espectacle.

LA XIFRA

400
cantaires
de diverses corals del país, la majoria vinculades a la Federació de Cors de Clavé, participaran en l'acte.

LA DATA

03.10.10
El concert
començarà a les set de la tarda, però una hora abans actuaran les corals de gent gran de Badalona.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.