Medi ambient

Medi ambient

Cloenda de la jornada EDER a Santa Coloma

L'acte va reunir un centenar de tècnics de l'administració i empresaris

La jornada de cloenda de l'EDER-Empleaverde va reunir ahir un centenar de tècnics i empresaris a Santa Coloma de Farners. El projecte EDER-Empleaverde va néixer amb el doble propòsit de contribuir a establir un model energètic sostenible a la Selva i promoure la creació d'ocupació i la millora del teixit empresarial entorn a les energies renovables. En aquest projecte hi participen el Consell Comarcal de la Selva, els ajuntaments de Santa Coloma de Farners i Riudellots de la Selva i el Consorci Forestal de Catalunya.

El projecte pretén implantar les energies renovables amb la creació d'un centre tecnològic de la biomassa a Santa Coloma de Farners. La posada en funcionament d'aquest centre es preveu per l'any 2011. Durant la jornada es van presentar programes de finançament per a l'eficiència energètica i les experiències interessants d'altres territoris sobre l'ús de biomassa i la creació d'ocupació en l'àmbit de les energies renovables.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.