cultura

Gandia fomentarà les parelles lingüístiques amb la campanya “Parla'm en valencià”

La segona setmana de novembre s'hi presentarà a tots els col·lectius socials i de l'ensenyament

L a campanya Parla'm en valència, que s'organitza la Federació d'Escola Valenciana, mitjançant el Voluntariat pel Valencià, amb el suport de l'Ajuntament de Gandia, ha sigut presentada a la ciutat.

El Voluntariat pel Valencià és un servei que pretén crear nous parlants sense classes teòriques. Es tracta de posar en contacte una persona valencianoparlant amb una altra que vol aprendre a parlar fluidament la nostra llengua, com ara els castellanoparlants o els nouvinguts.

La presentació d'aquesta iniciativa va contar amb la participació de Néstor Novell, director de Polítiques de Prosperitat i Empresa de l'Ajuntament de Gandia, de Josep Vicent Garcia, d'Escola Valenciana, Dariana Grozna, del Voluntariat pel Valencià, Salvador Caudeli, de Formació Permanent d'Adults, Josepa Costa, de La Universitat Politècnica-Campus Gandia, i Lluís Romero, de la Universitat de València-Centre Internacional de Gandia.

Les persones interessades a formar part del Voluntariat pel Valencià, ja siga com a aprenents o com a voluntaris, poden passar per l'Oficina de Promoció del Valencià, al carrer de les Carmelites 2 de Gandia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.