Política

Hereu anima a engalanar la ciutat amb senyeres durant la visita del Papa

L'alcalde de Barcelona llança un ban on anima a la gent a participar en els actes de benvinguda a Benet XVI

Jordi Hereu demana que “més enllà de les creences” els barcelonins siguin “els millors amfitrions”

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha llançat un ban que es publica avui a la premsa on anima els ciutadans a engalanar els balcons i finestres de les seves cases amb banderes catalanes amb motiu de “la visita del sant pare”, el papa Benet XVI, la setmana que ve, a la capital catalana.

Al ban, titulat “Benet XVI. Benvingut a Barcelona”, Hereu assenyala que la capital catalana és una ciutat reconeguda per la “calidesa amb la que sap tractar els seus hostes”, pel que demana que “més enllà de les creences” de cadascun, els barcelonins siguin els “millors amfitrions” possibles.

“Quan l'hoste que ens visita té el significat espiritual i la dimensió mundial de Sa Santedat el Papa Benet XVI se'ns reclama un esforç addicional perquè la seva estada entre nosaltres sigui una experiència única i d'un record inesborrable”, es recull en aquesta comunicació publicada en els principals diaris catalans.

Hereu assegura que aquesta és una “ocasió excepcional per mostrar-nos cap al món tal com som ... una ciutat -insisteix- que fa del civisme i la convivència la seva bandera” i “capaç d'integrar totes les religions”.

Al seu ban, l'alcalde remarca l'”aportació fonamental” que l'església catòlica i els seus fidels han fet a la història i a “la nostra manera de ser col·lectiva, i als valors que avui propugnem”.

En aquesta línia, Hereu anima els barcelonins que engalanin les seves cases amb la senyera: “La nostra bandera, la que a tots els catalans ens identifica, representa i agermana”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.