Successos

ROBATORIS A DOJO

Roben a tres cases i al bar d'Aiguaviva Park de Vidreres

Els lladres es van endur aparells electrònics i màquines dels habitatges, i els diners de les màquines del bar

Els lladres han fet el seu agost aquesta setmana a la urbanització Aiguaviva Park de Vidreres. Tot i que no s'ha valorat l'import del material robat, és força important pel cost d'alguns dels aparells sostrets. Els lladres van robar al bar La Piscina de la urbanització i a tres cases més.

El robatori al bar La Piscina va tenir lloc la nit de dimecres a dijous passat. Els autors del robatori van buidar les dues màquines escurabutxaques de l'establiment, la màquina de billar, la màquina de tabac i la màquina enregistradora, que contenia menys de cent euros. Van accedir al local forçant-ne la porta, pel mètode de rebentar el pany fent palanca. L'import de les màquines escurabutxaques es coneixerà quan l'empresa propietària faci el recompte de la recaptació.

Cases del carrer Grèvol

Dues de les cases que van patir robatoris estan situades al carrer Grèvol de la urbanització. El material sostret és important. Són cases de segona residència, i es desconeix amb exactitud el dia del robatori, perquè els propietaris no hi eren, tot i que va tenir lloc la setmana passada.

En una de les cases els lladres van agafar des d'equips electrònics de cuina com una batedora, fins a una bicicleta, equips d'oci com la Play Station, DVDs, eines de jardineria com una aspiradora de fulles, una màquina de foradar, de serrar i de tallar la gespa.

En l'altra casa afectada pel robatori els lladres van agafar material semblant a l'anterior. Entre el gènere sostret hi ha eines de jardineria, aparells electrònics i d'equipament de la llar.

Aquest no ha estat l'únic robatori a la urbanització. El gener passat els lladres ja van entrar a algunes cases i es van endur una televisió de plasma, la Play Station i un DVD, entre altres objectes. L'agost passat hi van tornar a robar.

Els veïns volen vigilància

Els veïns de la urbanització estan “cansats” de la inseguretat que pateixen. Es queixen que el patrullatge per la zona és molt escàs i que el municipi disposa de pocs policies comparat amb el poble veí, Lloret de Mar, a tocar de la urbanització, on la vigilància és molt més important.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.