Educació

EDUCACIÓ

La construcció de l'escola Sa Forcanera de Blanes torna a quedar en suspens

El consell de govern de la Generalitat aprova dos centres a Roses i Salt, quan el Departament s'havia compromès que el de Blanes seria “prioritari”

L'escola de Sa Forcanera de Blanes no hi ha previsions que es construeixi a curt termini. Tot i que, segons l'AMPA del col·legi i l'alcalde de Blanes, Josep Trias (CiU), el director dels serveis territorials d'Educació a Girona, Andreu Otero, i el conseller d'Educació, Ernest Maragall, “s'havien compromès” que el centre de Sa Forcanera “fos la segona escola prioritària que es pogués fer a les comarques de Girona”, finalment el darrer consell de govern va aprovar la construcció d'una escola a Roses i una altra a Salt. Per això l'AMPA es mostra “decebuda i enganyada”, ja que els 440 nens que s'estan en set barracons des de fa cinc anys hi hauran de continuar. A més, l'AMPA de l'escola de Sa Forcanera demana la dimissió del director dels serveis territorials d'Educació a Girona “per les seves mentides i l'incompliment dels pactes”, i ha convocat tots els pares de la localitat a una assemblea extraordinària el proper 15 de novembre. Preveu que es duguin a terme mobilitzacions i requerirà la participació de tots els pares i mares de Blanes. A més, l'AMPA també demana un suport “complet” de l'Ajuntament de Blanes “sigui quin sigui el color del govern de la Generalitat en les properes eleccions al Parlament”. Precisament l'alcalde, Josep Trias, va criticar amb duresa Andreu Otero i el govern de la Generalitat per “l'incompliment de les seves promeses i per haver enganyat el poble i l'Ajuntament de Blanes”.

LA XIFRA

440
nens i nenes a
s'estan als set barracons de Sa Forcanera, que és de tres línies de P4 a tercer curs de primària.

LA FRASE

L'AMPA ens sentim molt decebuts i enganyats però tenim ganes de lluitar i sortirem al carrer
Marta Arnau
TRESORERA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.