Urbanisme

barcelona

Acord per a la millora de la plaça Vila de Madrid

Després d'un any i quatre mesos de negociació, l'Ajuntament ha tancat un acord amb els veïns per a l'execució d'un pla de millora integral de la plaça Vila de Madrid. Onze de les catorze actuacions previstes en el pla ja estan finalitzades, i les altres tres es preveu que quedin enllestides el febrer vinent. Entre les propostes que estan en fase d'execució hi ha la instal·lació d'una tanca perimetral a la zona enjardinada de la plaça per posar fi als problemes d'incivisme que els veïns denuncien des de fa temps. També hi ha la creació d'una àrea de jocs infantils que es construirà entre el gener i el febrer que ve.

La regidora de Ciutat Vella, Assumpta Escarp, va celebrar l'acord: “És un procés que s'ha treballat amb veïns i agents implicats, i aquestes actuacions són el que ha de permetre millorar els usos que es donen a la plaça”. Els veïns es van mostrar igualment satisfets, però en una nota van expressar: “És frustrant haver hagut de dedicar tant temps i tants esforços personals per fer entendre problemes que els veïns vivim en primera persona i que a voltes les administracions no veuen o no volen veure”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.