Administracions

Sant Carles de la ràpita

Impuls definitiu al Museu del Mar

L'Ajuntament de la Ràpita aprova un pressupost de 13 milions per al 2011

El futur Museu del Mar de la Ràpita, instal·lat a l'edifici de les Casotes és una de les inversions més potents previstes pel consistori per al 2011. Concretament, l'Ajuntament hi destinarà una partida de 500.000 euros que servirà per executar el projecte museològic i dotar l'equipament de tot el mobiliari necessari. Les previsions són que el Museu del Mar puga obrir durant el 2011. Una altra inversió important són els 704.000 euros del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) que el consistori destinarà al centre cívic i auditori. El projecte està valorat en 3 milions d'euros i la partida del 2011 servirà, entre altres, per redactar el projecte executiu, segons va precisar el regidor d'Hisenda, Josep Rovira.

Aquestes dues inversions s'inclouen dins els pressupostos de la Ràpita per al 2011, aprovats aquesta setmana amb els vots en contra de l'oposició, i que superen els 13 milions d'euros, 1,3 milions més que els del 2010, amb un pressupost d'inversions d'1,7 milions. El regidor d'Hisenda va destacar l'esforç que s'ha fet per contenir la despesa, retallant 300.000 euros en el capítol de personal, i mantenint la inversió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.