Cultura

Bromera fitxa Joan Llinares

L'editorial valenciana Bromera ha fitxat com a director gerent Joan Llinares, l'actual director general del Palau de la Música Catalana. Llinares (Alzira, 1953) deixarà el càrrec a final de desembre, moment en què el substituirà Joan Oller, actual director general de l'Auditori, que s'incorporarà al càrrec el febrer de l'any vinent.

Reconegut per la seva feina de gestor cultural, Joan Llinares va ser l'administrador de l'IVAM des de la seva creació el 1989 fins al 2000. Després va assumir el càrrec de gestor del Museu d'Art Nacional de Catalunya. Quan va entrar a dirigir el Palau de la Música Catalana, després que es va destapar l'afer Millet, el juliol del 2009, ja havia deixat el MNAC i es disposava a fer un any sabàtic.

L'editorial Bromera,amb seu a Alzira, celebra enguany el seu 25è aniversari amb un catàleg integrat per més d'un miler de títols de gèneres molt diversos i adreçats a totes les edats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.