Política

El PSC es desmarca de la decisió de Mascarell

Els socialistes consideren que l'acceptació per part de Ferran Mascarell de la conselleria de Cultura és una qüestió personal

Asseguren que, “davant la disjuntiva entre govern i oposició”, ha optat pel govern

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha valorat aquest dilluns a través d'un breu comunicat la decisió del militant socialista Ferran Mascarell d'acceptar ser el conseller de Cultura d'Artur Mas.

Els socialistes han assegurat haver conegut aquest mateix dilluns la decisió de Mascarell d'incorporar-se al nou executiu de CiU i ho han atribuït a una decisió de “caràcter personal”.

A més, han afegit que, “davant la disjuntiva govern-oposició”, Mascarell “ha optat pel govern”. “El PSC desenvoluparà, sense ell, la tasca d'oposició i alternativa que ens han encomanat els ciutadans i ciutadanes de Catalunya”, han conclòs.

Mascarell ha estat referent del món de la cultura per al PSC, primer des de la regidoria a l'Ajuntament de Barcelona i després com a conseller de Cultura en el govern de Pasqual Maragall.

Ara, ha acceptat tornar a aquesta responsabilitat després que li hagi ofert Artur Mas..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.