Política

Rigau: “Eliminarem la setmana blanca aquest curs mateix als centres que ho demanin”

L'objectiu central de la conselleria d'Ensenyament és “garantir una bona escolarització, millorar el rendiment escolar i promoure les mesures que el facin possible”

Ha remarcat que la sentència del Tribunal Suprem “afecta a uns casos particulars i no canvia el fet que el català sigui la llengua vehicular”

“No volem crear confusió als centres escolars que ja tenen una solució per la setmana blanca, però si algunes escoles volen prescindir de la setmana blanca enguany ho podran fer”, ha anunciat aquest divendres, Irene Rigau, consellera d'Ensenyament en declaracions a Els matins de Catalunya Ràdio.

Així doncs, segons la consellera d'Ensenyament, els centres que sol·licitin prescindir de la setmana de vacances de març aquest mateix curs per millorar el seu funcionament ho podran fer.

L'objectiu central de la conselleria d'Educació és, en paraules de Rigau, “garantir una bona escolarització, millorar el rendiment escolar i promoure les mesures que el facin possible. Tenim un país amb un gran capital docent”.

Pel que fa a la sentència del Tribunal Suprem sobre la immersió lingüística a les escoles, la nova consellera d'Ensenyament ha remarcat que aquesta sentència “afecta a uns casos particulars i no canvia el fet que el català sigui la llengua vehicular”.

“Al acabar l'ensenyament obligatori -ha argumentat- el domini de les dues llengües ha de ser general”. Irene Rigau ha recalcat que buscarà “la complicitat de la comunitat educativa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.