Societat

Els pares volen que aquest curs es mantingui la setmana blanca

Demanen que el canvi de calendari es faci l'any que ve

Barcelona munta 250 activitats per les vacances d'hivern

La Federació de Pares i Mares d'Alumnes (Fapac) va demanar ahir a la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, que mantingui la setmana blanca aquest curs tal com estava prevista i no traspassi als consells escolars la responsabilitat de si cal fer-la o no. Hi ha famílies que ja han organitzat viatges o activitats per a la setmana de vacances del març i per això demanen que si el nou govern vol tornar a introduir canvis al calendari s'esperi al curs que ve.

El president de la Fapac a Barcelona, Enric Llurba, va explicar ahir que “pares i mares són els primers interessats en la racionalització del calendari escolar” que va aprovar l'exconseller Ernest Maragall sense el consens de la comunitat educativa. Malgrat tot, va demanar que “ara no es passi la pilota” de si cal eliminar la setmana blanca als consells escolars, i que sigui l'administració qui ho decideixi. “Tenim reptes com ara lluitar contra la segregació escolar, no cal afegir-hi problemes suplementaris”, va dir Llurba en l'acte en què l'Ajuntament de Barcelona va presentar 250 activitats culturals i lúdiques per fer durant aquestes vacances d'hivern.

En el cas de Barcelona és del 8 a l'11 de març i es podran fer activitats en biblioteques, museus, instal·lacions esportives, centres educatius i fins i tot al zoo. Es donaran ajuts a algunes famílies amb pocs recursos.

LA FRASE

Fem l'esforç de muntar aquestes activitats per voluntat política, perquè no és competència nostra
Imma Moraleda
regidora de benestar i cohesió territorial ajunt. de barcelona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.