Successos

SUCCESSOS

Intenten vendre droga a l'alcalde de Sant Feliu

Un marroquí no va identificar Carles Motas i li va oferir marihuana

Un marroquí va intentar vendre marihuana a Carles Motas sense saber que estava oferint droga a l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols. Segons informava ahir Ràdio Sant Feliu, els fets van tenir lloc al carrer Sant Roc amb Sant Ramon, quan l'alcalde parlava precisament amb un veí que li comentava que pel barri havia detectat que hi havia un africà que tenia un obrador il·legal on hi fa pa i el distribueix als locutoris de la zona sense control sanitari. L'alcalde va veure un marroquí que estava donant una bossa amb marihuana a unes noies que anaven amb moto. Motas els va cridar l'atenció i va ser quan el marroquí li'n va oferir. Llavors Motas es va identificar com alcalde de Sant Feliu i va ser quan les dues noies van fugir a tota velocitat amb la mercaderia sense pagar. El marroquí també va marxar corrent i es va perdre pel carrer de Sant Roc.

Denuncien un prostíbul

Per altra banda, tres representants municipals es van personar en un pis del carrer Sant Domènec on s'havia denunciat que s'exerceix la prostitució. Els funcionaris van aixecar acte i s'ha actuat contra els propietaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.