Política

CASTELLAR DEL VALLÈS

El PSC elegeix Ignasi Giménez com a candidat per mantenir l'alcaldia

L'assemblea de l'agrupació local del PSC va elegir per aclamació l'actual alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, com a candidat amb vista a les eleccions municipals del 22 de maig. L'acte, obert a simpatitzants i militants, va tenir lloc a la sala d'actes d'El Mirador, on no va ser necessària cap votació, ja que la candidatura de Giménez era l'única i va tenir el suport unànime dels presents.

Ignasi Giménez, que va estar acompanyat per Joan Manau en representació de la federació del Vallès Occidental Sud del PSC, va destacar que, tot i la crisi, “aquest ha estat un mandat d'inversions”, i va incidir en l'augment significatiu experimentat “per les partides d'educació, benestar social i ocupació”. També va expressar el seu compromís de continuar treballant amb l'actual política “de proximitat” i va presentar el nou web www.ignasicastellar.com. La seva llista es preveu que es faci pública cap al 12 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.