cultura

badalona

Marcel Mauri, nou president d'Òmnium

Substitueix Oriol Lladó, que fa el salt a la política

El periodista i professor Marcel Mauri és el nou president d'Òmnium Cultural al Barcelonès Nord. Els socis de l'entitat el van escollir dilluns al vespre per aclamació en una assemblea extraordinària, a la qual va assistir la presidenta nacional, Muriel Casals. Mauri, que fins ara era vicepresident primer, substitueix en el càrrec Oriol Lladó, que ha ocupat la presidència durant vuit anys i que va anunciar fa uns mesos que seria el candidat d'Accent a les eleccions municipals.

En el seu discurs, Mauri va destacar el bon moment que viu Òmnium tant a Badalona com al conjunt del país. “En els darrers anys, s'ha dut a terme una tasca molt important que ha ressituat el paper de l'entitat com un actor important de la societat civil”, va assegurar. El nou president va avançar que un dels eixos de la nova presidència serà continuar “fent bona feina, a favor de la llengua, la cultura i el país'; un full de ruta que a Badalona implica, inevitablement, fer una tasca decidida a favor de la convivència i la cohesió social”. L'assemblea també va nomenar els deu vocals –set dels quals repeteixen en el càrrec–. Entre les noves incorporacions, hi ha Màrius Garcia, regidor a l'Ajuntament de Badalona i vicepresident segon de la Diputació de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.