Comunicació

El tancament de tv3

El govern valencià vol un múltiplex per a TV3

El vicepresident de la Generalitat Valenciana, Vicente Rambla, va sorprendre ahir amb unes declaracions en què va defensar la recepció de TV3, tot i haver instigat amb multes severes la portadora del senyal, Acció Cultural del País Valencià (ACPV). “Volem que es veja TV3 però necessitem un espai”, va manifestar el número 2 de Camps.

Rambla es referia al tercer múltiplex digital que insistentment reclama la Generalitat Valenciana al govern espanyol. “Ha de ser el govern de Zapatero el que ens deixe un espai per a què puga emetre's TV3 i unes altres cadenes en la Comunitat Valenciana”, va subratllar el vicepresident.

Rambla, igualment, va justificar les sancions a ACPV, a qui va acusar d'actuar “il·legalment”. “Estem davant de la normalització d'una situació manifestament il·legal”, va assegurar.

Per una altra banda, i en la mateixa línia que es va manifestar la portaveu del Consell, Paula Sánchez de León, Rambla va advertir que Camps i Mas no parlaran de TV3 en la trobada que mantindran a l'abril.

enric orts

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.