Cultura

El Festival de Sitges, imputat

La fiscalia de Barcelona ha decidit presentar una denúncia contra el director del Festival de Cinema de Sitges, Àngel Sala, per haver exhibit en el marc de l'última edició del certamen la polèmica pel·lícula A Serbian film, de Srdjan Spasojevic, segons informava ahir el diari El País.

La fiscalia acusa Sala d'un delicte d'exhibició de pornografia infantil per permetre la projecció de la cinta, en la qual s'inclouen escenes extremadament violentes com ara les violacions d'un nadó acabat de néixer o d'un nen de vuit anys pel propi pare. El film s'ha projectat sense problemes en els festivals de Londres, Brussel·les, Mont-real, Chicago i Austin, però durant el seu pas pel Festival de Sitges la fiscalia de Barcelona va obrir una investigació arran d'una denúncia que va presentar una associació de defensa del menor a la fiscalia general de l'Estat. Abans, un jutge n'havia prohibit la projecció a la Setmana de Terror de Sant Sebastià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a