Serveis

PASSANANT I BELLTALL

“Volem més proveïdors de telefonia mòbil”

Des del passat mes d'octubre i després d'una llarga reivindicació, els veïns del nucli de Belltall disposen de cobertura de telefonia mòbil que ofereix la companyia Vodafone. Estan satisfets, però a mitges, explica el portaveu Pep Lloses, president de l'entitat veïnal, que opina: “Hauríem de poder disposar de més oferta, volem més proveïdors de telefonia mòbil, poder escollir com fa tothom la companyia amb què volem contractar el servei”, i també afirma que “el fet que l'Ajuntament faci pagar un cànon per connectar-se a la nova antena dificulta especialment que altres empreses vulguin instal·lar-s'hi”. En aquest sentit, creu que “la milionària inversió de 600.000 euros que va suposar aquesta infraestructura està desaprofitada” i que amb aquests diners “es podrien fer totes les depuradores del municipi”.

En el darrer ple municipal, es va ratificar el decret d'alcaldia de compareixença al recurs contenciós interposat per France Telecom contra l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per aprofitament especial del domini públic local a favor d'empreses explotadores de serveis de telefonia mòbil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.