cultura

Els petons digitals de Josmar

Amb vista de l'èxit del seu darrer llançament discogràfic, Ragazza, el cantant gironí Josmar treu un nou single, Kisses, que com l'anterior es difondrà només a través de les plataformes digitals com ara Itunes. El cantant gironí se sent molt satisfet per l'èxit inesperat de les seves darreres produccions musicals. Josmar no descarta publicar més endavant un CD que recopili les seves darreres cançons.

Kisses, gravada als estudis 5grama de Girona, és una cançó en la línia habitual de Josmar, un tema de pop ballable del qual ell ha compost tant la lletra com la música. El videoclip de Kisses ha estat dirigit pel seu col·laborador habitual Marc Gras.

Josmar compagina la producció musical amb el món de la televisió. L'any 2005 va crear Geromax Music Productions, una productora audiovisual independent, amb dos canals de televisió a internet: Seven Television i Other Seven TV, amb programacions que combinen els videoclips musicals amb documentals de producció pròpia i altres programes. Un dels programes estel·lars de Seven és Connection Time, en què Josmar dóna veu als immigrants perquè puguin enviar missatges als seus països d'origen. “Som una televisió privada de servei públic”, diu Josmar.

Josmar al Liceu

Josmar també col·labora a la ràdio en el programa despertador Fricandó matiner, de RAC 105, i a Versió RAC 1, de Toni Clapés a RAC1, el qual va celebrar el programa 3.000 al Gran Teatre del Liceu dimarts 1 de març. El cantant gironí va ser un dels convidats i hi va participar interpretant una cançó especial d'aniversari.

Josmar aposta per les noves tecnologies i per les xarxes socials com ara Facebook i Twitter com una via per apropar-se més als seus fans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.