Economia

Turisme Rural fomenta la nova central de reserves

També aposta per la categorització dels establiments per identificar l'oferta

Turisme Rural Girona fomenta la comercialització a través d'un nou servei de central de reserves per a les cases associades i aposta per la categorització dels establiments com una eina fonamental de cara a ajudar a identificar per part del públic. Aquests són els plans d'actuacions de l'associació per aquest any i que es van donar a conèixer dimecres en el decurs de l'assemblea anual de socis que es va celebrar a Banyoles. Segons la presidenta de l'associació, Isabel Miquel, el procés de categorització està “prop del 40% de les cases associades”. La categorització es veu com una eina fonamental per ajudar a identificar l'oferta per part del públic i, molt especialment, per als mercats estrangers.

Turisme Rural Girona compta actualment amb més de 300 establiments associats que representen bona part de la totalitat d'establiments de turisme rural gironins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.