1a divisió

El Madrid perd davant l'Sporting per 0-1

José Mourinho perd el primer partit a casa des del 2002 davant l'equip de Manolo Preciado

Miguel de las Cuevas marca l'únic gol del matx a dotze minuts del final

El Reial Madrid ha perdut aquest dissabte davant l'Sporting de Gijón per 0-1 al Santiago Bernabéu. Els asturians han controlat un partit en què han destacat el porter Juan Pablo i l'autor de l'únic gol, Miguel de las Cuevas. Amb aquest resultat, els blancs es mantenen a cinc punts del Barça, pendents del resultat del partit entre el Vila-real i el Barça.

Els de Mourinho han sortit al camp amb poc ritme i amb l'absència de jugadors com Pepe, reservat per Mourinho, Xabi Alonso, sancionat o Cristiano Ronaldo per lesió. Així, a la primera part, les ocasions més clares les ha tingut l'equip visitant.

Al segon temps, el tècnic portuguès ha decidit arriscar i ha fet sortir al camp Higuaín, recentment recuperat d'una lesió. Quan tot just portava un minut al camp, el jugador francoargentí ha estat a punt de marcar, però el porter asturià, Juan Pablo, ha desviat a córner.

A només dotze minuts del final , en una acció elaborada, Miguel de las Cuevas ha superat Casillas aprofitant un centre de Nacho Cases.

El d'aquest dissabte és el primer partit que els blancs perden a casa des de l'inici de la lliga i també la primera vegada que José Mourinho perd com a entrenador local des de l'any 2002. I ho ha fet amb l'equip dirigit per Manolo Preciado, amb qui va mantenir una agre polèmica la setmana anterior al partit d'anada.