Economia

El text de la reforma laboral es publica al BOE i entra vigor avui

El text de la reforma és aplicable deu dies abans de la vaga general

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) va publicar ahir el text definitiu de la reforma laboral després d'haver incorporat els canvis del Congrés i el Senat, i entrarà en vigor avui mateix. La reforma es va aprovar definitivament pel Congrés el 9 de setembre passat, amb prou feines tres mesos després que el govern central hagués presentat la proposta per decret, després d'haver fracassat en el diàleg social.

Els trets principals de la proposta de l'executiu es van mantenir durant la negociació amb els grups parlamentaris, tot i que alguns van aconseguir pactar canvis amb el PSOE.

El text definitiu, amb totes les modificacions introduïdes, entra en vigor deu dies abans de la vaga general que han convocat els sindicats en contra de la reforma, del canvi en el discurs del govern i de les últimes mesures que va establir l'executiu de José Luis Rodríguez Zapatero per fer reduir el dèficit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.