Economia

Barcelona

Economia

El saló immobiliari ‘low cost', ara a l'hotel

El saló Meeting Point Low Cost es trasllada de Fira de Barcelona a l'hotel Catalonia Rambles del carrer Pelai i es farà el darrer cap de setmana d'abril

La trobada es vol limitar a unes 40 empreses i se n'ha ajustat el preu

Al saló de les oportunitats immobiliàries sembla que li'n queden poques, d'oportunitats. Almenys, les justes per encabir-les dins els salons d'un hotel. L'organitzador de la fira Low Cost d'oportunitats immobiliàries, el Barcelona Meeting Point, està organitzant la tercera edició de la trobada pel darrer cap de setmana del mes d'abril (29 i 30 d'abril, i 1 de maig) i ha pensat en l'hotel Catalonia Rambles del carrer Pelai de Barcelona com el seu escenari ideal. Un espai molt menor que el de Fira de Barcelona, on va inaugurar la saga amb la primera edició el
juny del 2009 i on va repetir trobada l'any passat, ja el mes d'abril. Però és que aquesta tercera trobada estaria limitada, en principi, a una quarantena d'empreses, tot i que el president de l'empresa organitzadora, Enrique Lacalle, li augura èxit “per l'extraordinària situació d'aquest hotel a la ciutat més l'interès que hi segueix havent per comprar productes immobiliaris a bon preu”.

Amb tot, Lacalle reconeix que l'organització ha triat en aquesta ocasió “un espai sense luxes i per vendre” i ha ajustat el preu per a les empreses que hi vulguin participar als 3.000 euros per tots tres dies.

En l'edició de l'any passat van exposar els seus productes 95 empreses, gairebé la meitat que en la primera edició, segons explicava Lacalle, perquè “molts grups ja han donat sortida als seus estocs” i els visitants que s'hi van acostar en la primera de les trobades, la de més èxit, van ser prop de 60.000. Els estands de les entitats financeres són els que més visitants van registrar i els que van presentar ofertes més agressives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.