Economia

Panasonic vol suprimir 40.000 llocs de treball en dos anys

El gegant japonès de l'electrònica vol reduir despeses, que aquest any se situaran en els 820 milions d'euros

L'empresa, que dóna feina 380.000 persones, busca posicionar-se en els negocis relacionats amb el medi ambient i l'estalvi energètic

Panasonic, el gegant japonès de l'electrònica, estudia suprimir 40.000 llocs de treball en els pròxims dos anys amb l'objectiu de reduir costos i mantenir la competitivitat davant els seus rivals asiàtics, segons han avançat aquest dijous algunes fonts. La companyia no ha volgut confirmar aquestes informacions, però els rumors han provocat que les accions de Panasonic hagin pujat aquest dijous un 2% a la Borsa de Tòquio.

L'empresa, que actualment dóna feina a 380.000 persones, tindrà aquest any unes despeses de més de 100 bilions de iens, uns 820 milions d'euros, degut als acomiadaments i a la reorganització de la producció, segons ha informat el diari de la Borsa de Tòquio.

Dins de la seva nova estratègia per posicionar-se en el mercat, el grup intenta especialitzar-se en els negocis relacionats amb el medi ambient i l'estalvi energètic com el de les piles recarregables o els panells solars per competir amb Samsung Electronics i LG Electronics en tecnologia de consum.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.