Economia

La UE diu que Espanya ha d'adoptar noves mesures per complir amb el dèficit

Segons la Comissió, el dèficit es situarà en el 6,3% del PIB el 2011 i el 5,3% del PIB el 2012, per sobre del previst pel govern espanyol

Adverteix que el compliment amb la reducció del dèficit “també dependrà de que els governs regionals compleixin estrictament amb els seus objectius”

La Comissió Europea considera que Espanya ha d'adoptar mesures addicionals per complir els seus objectius de reducció del dèficit a causa d'un escenari macroeconòmic menys favorable.

Segons la Comissió, el dèficit es situarà en el 6,3% del PIB el 2011 i el 5,3% del PIB el 2012, per sobre del previst pel govern espanyol.

Brussel·les considera que l'economia espanyola creixerà un 0,8% el 2011 i un 1,5% el 2012, per sota de les projeccions de l'executiu espanyol, i adverteix que el compliment amb la reducció del dèficit “també dependrà de que els governs regionals compleixin estrictament amb els seus objectius”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.