Economia

Les escoles bressol faran vaga del 8 al 10 de maig

L'aturada es convoca després que els treballadors ho hagin decidit mitjançant una votació secreta

Des del col·lectiu que agrupa els empleats de les guarderies municipals, es demana a les famílies que s'impliquin en la protesta

Els treballadors de les escoles bressol municipals de Barcelona han convocat una vaga per als dies 8, 9 i 10 de maig, segons ha informat aquest divendres el Col·lectiu de Mestres de les Escoles Bressol Municipals i Serveis Complementaris de l'Ajuntament de Barcelona, que aglutina els empleats d'aquests centres.

Dijous, els treballadors van participar en una votació secreta, en la qual l'opció de vaga va ser escollida per majoria simple. Aquest divendres, la documentació per a la convocatòria de l'aturada ha estat lliurada a l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona i a la Conselleria d'Empresa i Ocupació de la Generalitat.

“Hem pres aquesta decisió perquè volem continuar la lluita en defensa de les nostres escoles amb aquesta eina, la vaga, ja que les anteriors no han estat efectives com haguéssim desitjat”, han informat. A més, han convocat a les famílies a la vaga per compartir amb elles els motius pels quals s'ha convocat l'aturada, i els han demanat que s'impliquin en la protesta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.