Economia

Nou servei de desfibril·ladors per a empreses

Una empresa gironina, pionera a l'Estat, ofereix un servei de desfibril·ladors a empreses i institucions

L'empresa gironina Cardiosafe Global Services ja té més de 200 clients d'arreu de l'Estat, amb una important activitat per expandir-se a les comarques gironines i, sobretot, en el sector hoteler. Entre la clientela nous hi ha hotels com La Gavina, de s'Agaró, el Mas de Torrent, el Far de Sant Sebastià, Santa Marta de Lloret de Mar o el grup Costa Brava Centre Hotels. A més, també té clients com el Real Club de Tennis Barcelona, el centre comercial Illa Diagonal, el parc temàtic Isla Mágica de Sevilla, el Síndic de Greuges de Catalunya, l'empresa de productes de neteja KH7 i totes les instal·lacions esportives municipals de Lleida. L'empresa gironina també ha travessat la frontera signant un conveni amb un distribuïdor per exportar el servei de desfibril·ladors a Andorra.

Quel Esteve, director gerent de Cardiofase Global Services, explica que els objectius de futur a curt termini són consolidar sectors, com el comercial, l'industrial i el de la restauració que, pel volum de clients o treballadors, s'han conscienciat de la necessitat de disposar d'aquest servei

Servei i cost

“L'èxit recau en ocupar-nos de totes les tasques a un preu assequible. El client no s'ha de preocupar de res”, deixa clar l'empresari gironí. Per una quota mensual d'aproximadament 100 euros al mes, Cardiosafe, que acaba d'instal·lar la seu a Platja d'Aro, ofereix el desfibril·lador, el seu manteniment, les assegurances, els tràmits administratius, i també la formació i el reciclatge anual del personal que té el client, i tot això, sempre amb un “compliment exhaustiu de la llei”.

LA FRASE

Ens ocupem de totes les tasques a un preu assequible. El client no s'ha de preocupar de res
Quel Esteve
director gerent de Cardiofa Global Service

LA XIFRA

40.000
Morts a l'any a l'Estat.
D'aquestes persones que moren a l'any, un 85% se salvarien amb el desfibril·lador.

Un servei molt habitual als Estats Units

Amb les dades a la mà, i aquestes, força preocupants, a l'Estat espanyol moren cap a 40.000 persones a l'any per problemes cardíacs. Segons estudis que s'han publicat, i també amb les dades a la mà, un 85% d'aquestes defuncions es podrien salvar si fossin ateses ràpidament amb desfibril·lador. Per això, i després d'anys d'estudi, als Estats Units van comprovar que la majoria d'establiments d'aquell país disposaven de desfibril·ladors. El gironí Quel Esteve va decidir que ja era hora d'oferir aquest servei al seu país. Amb la marca Cardiosafe Global Services, ha constituït la primera empresa de l'Estat que ofereix un servei integral per salvar la vida a les persones que tinguin una aturada cardíaca. L'empresa ofereix un servei integral, en el sentit que es fan el manteniment del servei i del material, cursos formatius sobre l'ús, i tot l'assessorament necessari. Segons explica Quel Esteve, director general de Cardiofase Global Services, el cost mensual d'aquest servei és de prop de 100 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.