Economia

turisme

Els blocaires se'n van ara al Pirineu gironí per descobrir-hi l'oferta turística

El ‘blogtrip' internacional #In Pyrenees aplega vuit blocaires reconeguts per mostrar-los la naturalesa, la cultura i la gastronomia del Pirineu de Girona

Després de Girona, la Costa Brava i les comarques costaneres, ara és el torn de la terra d'interior, de muntanya. Aquests dies vuit blocaires de reconegut renom i que van participar en el congrés TBEX Europa Costa Brava descobreixen i viuen la naturalesa, la cultura i la gastronomia del Pirineu de Girona a través del bloc internacional de viatges #In Pyrenees, organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

En aquesta acció promocional i de comunicació a les xarxes socials, també hi participen empreses turístiques de les tres comarques gironines pirinenques d'interior: la Garrotxa, el Ripollès i la Cerdanya.

Els participants són, entre d'altres @TheplanetD, amb més de 36.470 seguidors al Twitter; @earthxplorer, amb 107.798 seguidors i un dels influenciadors més importants, segons el Patronat de Turisme; el nord-americà Mat Long, blocaire del portal landlopers.com; i Marta Carnero, de la @GuiaRepsol.

De dilluns a dilluns, els blocaires segueixen un programa intens d'activitats que els porta al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a la Cerdanya en globus, i a la Vall de Núria a peu, entre d'altres, a més de degustar la cuina tradicional de la zona.

LA XIFRA

10
Milions
d'impressions a Twitter en sis dies són les generades l'any passat, en la 1a edició del ‘blogtrip' #inPyrenees.

LA DATA

26.09.12
Dia
que va finalitzar el programa de cinc blocs temàtics de viatges de 2 a 3 dies, dirigit a 163 blocaires del TBEX.

163 blocaires han recorregut la Costa Brava

El programa de cinc blocs temàtics de viatges de dos a tres dies de durada dirigit a 163 blocaires del TBEX Europa Costa Brava va concloure dimecres, i els seus participants ja han publicats diversos apunts arran de la seva estada a la zona. Aquests programes també els va dissenyar i organitzar el Patronat per tal de donar a conèixer la destinació de la Costa Brava des de diverses facetes entre els blocaires participants. Així, per exemple, la blocaire Anita Feast, ha penjat un apunt titulat “Sant Feliu de Guíxols, nova destinació d'art a la Costa Brava?” i es fa ressò de l'“Espai Carmen Thyssen. Els blocaires”.

L'estada dels blocaires arreu de la demarcació gironina, un cop finalitzat el congrés TBEX, va ser possible, entre d'altres, gràcies a la col·laboració de més de seixanta establiments turístics de la demarcació, que han ofert un total de 800 nits d'allotjament gratuïtes per allotjar-se en hotels, càmpings, apartaments turístics, cases rurals i viles de vacances, entre d'altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.